Slávnostný začiatok školského roka 2011/12


Dňom začiatku školského roka 2011/12 bol príjemný a slnečný 5. september 2011. Ako tradične sa na dvore školy zhromaždili žiaci a učitelia ako aj nepedagogický pracovníci. K nimi sa pridali prváčikovia, ktorých osobitne privítala starostka obce Mgr. Eva Směřičková v obradnej sieni obce.
Na úvod slávnosti si prítomní vypočuli štátnu hymnu a príhovor riaditeľky školy PaedDr. Jarmily Gáborovej. Riaditeľka školy pripomenula práce, ktoré sa udiali a aj v súčasnosti prebiehajú v budove školy a to stavebné zmeny v triedach a príprava objektu na prijatie detí materskej školy. Poďakovala všetkým, ktorí nezištne pomáhali pri upratovaní a osobitne vyzdvihla prácu upratovačiek. Predstavila jednotlivé triedy školy, výstižne ich charakterizovala a na záver svojho vystúpenia privítala žiakov prvého ročníka. K žiakom a učiteľom sa prihovorila tiež starostka obce Mg. E. Směřičková. Taktiež uviedla zmeny v školskej budove a zaželala všetkým úspešný školský rok 2011/2012.
Po príhovoroch nasledovalo milé privítanie prváčikov, keďže ich je sedem, trpaslíkmi a Snehulienkou. Každý prváčik dostali trpaslíka ako patróna a z rúk Snehulienky si prváci zobrali darčeky, ktoré im budú pripomínať začiatok školskej dráhy Po slávnostnom otvorení si hostia prezreli rekonštruovanú časť budovy školy.
I.P.
Foto: viď Fotogaléria http://www.pobedim.sk/fotogaleria/index.php